"Scott Mann"
Heist (2015)
HD
IMDb: 6.1
93 min

Një baba që nuk ka para për të paguar ndërhyrjen dhe trajtimin e vajzës së tij, ndihet i pashpresë. Një nga punonjësit e tjerë të kazinosë, lakmitari Koks, i ofron…

Country:
HD Final Score (2018) 2018 5.7
Final Score (2018)
Final Score (2018)

Final Score (2018)

Aksion  2018 Shiko tani
Vlersimi: 5.7
Final Score (2018)
HD
IMDb: 5.7
104 min

Pasi një terrorist i tmerrshem merr peng mbesën e tij në një ndeshje futbolli, një ish-ushtar me aftësi të jashtëzakonshme nis një luftë personale për ta shpëtuar atë dhe për…

Country:
Genre: Aksion
Heist (2015)
HD
IMDb: 6.1
93 min

Një baba që nuk ka para për të paguar ndërhyrjen dhe trajtimin e vajzës së tij, ndihet i pashpresë. Një nga punonjësit e tjerë të kazinosë, lakmitari Koks, i ofron…

Country:
HD The Tournament (2009) 2009 6.1
The Tournament (2009)
The Tournament (2009)

The Tournament (2009)

Aksion Horror Thriller  2009 Shiko tani
Vlersimi: 6.1
The Tournament (2009)
HD
IMDb: 6.1
95 min

Çdo shtatë vjet, në një qytet të zakonshëm zhvillohet  një turne vrasjesh i cili mundësohet nga disa miliarderë me mendje të sëmura.  Një betejë ndërmjet 30 kriminelëve më të mëdhenj…

Country: , ,