"Scott Moore"
HD 21 & Over (2013) 2013 5.8
21 & Over (2013)
21 & Over (2013)

21 & Over (2013)

Komedi  2013 Shiko tani
Vlersimi: 5.8
21 & Over (2013)
HD
IMDb: 5.8
93 min

Një natë para intervistës së tij më të rëndësishme për të fituar shkollën e mjekësisë, një student premtues feston ditëlindjen e 21-të me dy shokët e tij më të mirë.

Country:
Genre: Komedi
HD Jexi (2019) 2019 6.1
Jexi (2019)
Jexi (2019)

Jexi (2019)

Komedi Romancë  2019 Shiko tani
Vlersimi: 6.1
Jexi (2019)
HD
IMDb: 6.1
84 min

Një komedi që tregon se çfarë mund të ndodhi kur ti e do telefonin tënd më shumë se cdo gjë tjetër në jetë.

Country: ,
HD A Bad Moms Christmas (2017) 2017 5.6
A Bad Moms Christmas (2017)
A Bad Moms Christmas (2017)

A Bad Moms Christmas (2017)

Komedi  2017 Shiko tani
Vlersimi: 5.6
A Bad Moms Christmas (2017)
HD
IMDb: 5.6
104 min

Ndërsa vetë nënat e tyre shfaqen në mënyrë të papritur, tri nënat tona të nënvlerësuara dhe të mbingarkuara rebelohen kundër sfidave dhe pritjeve të super-ngjarjes për to: Krishtlindjet.

Country: ,
Genre: Komedi
HD Bad Moms (2016) 2016 6.2
Bad Moms (2016)
Bad Moms (2016)

Bad Moms (2016)

Komedi  2016 Shiko tani
Vlersimi: 6.2
Bad Moms (2016)
HD
IMDb: 6.2
100 min

Kur tre mama të mbingarkuara dhe të nënvlerësuar arrijnë limitin e durimit te tyre, ato heqin dorë nga përgjegjësitë e tyre tradicionale për një harbim të tej zgjatur lirie, qefi…

Country:
Genre: Komedi