"Scott Smith"
HD Frozen in Love (2018) 2018 6.6
Frozen in Love (2018)
Frozen in Love (2018)

Frozen in Love (2018)

TV Movie  2018 Shiko tani
Vlersimi: 6.6
Frozen in Love (2018)
HD
IMDb: 6.6
84 min

Lojtari problematik i hokejit dhe pronarja e librarisë duhet të bashkëpunojnë që të përmirësojnë imazhet reciproke. Edhe përse në fillim duken armiq, ata fillojnë të ndjejnë për njëri–tjetrin.

Country:
Genre: TV Movie