"Scott Stewart"
Legion (2010)
HD
IMDb: 5.2
100 min

Diku, në një restorant bëhet një betejë e paparë për të mbijetuar raca njerëzore. Kur Zoti e humbi besimin tek njerëzit, Ai dërgoi një ushtri me engjëj për ta shkatërruar…

Country:
HD Dark Skies (2013) 2013 6.3
Dark Skies (2013)
Dark Skies (2013)

Dark Skies (2013)

Horror Sci-fi Thriller  2013 Shiko tani
Vlersimi: 6.3
Dark Skies (2013)
HD
IMDb: 6.3
97 min

Teksa jeta e qetë e familjes Barret tronditet nga një seri ngjarjesh shqetësuese, ata mësojnë se një forcë tmerruese po i përndjek…

Country:
Priest (2011)
HD
IMDb: 5.7
87 min

Një prift shkel ligjin e kishës për të gjetur disa vampirë të cilët i kanë rrëmbyer mbesën.

Country:
HD Holidays (2016) 2016 5.1
Holidays (2016)
Holidays (2016)

Holidays (2016)

Horror Komedi  2016 Shiko tani
Vlersimi: 5.1
Holidays (2016)
HD
IMDb: 5.1
105 min

Një kolazh i festave me popullore për njerëzit te shoqëruara me vrasje dhe thrille.

Country:
Genre: Horror, Komedi