"Scott Z. Burns"
HD The Report (2019) 2019 7.2
The Report (2019)
The Report (2019)

The Report (2019)

Dramë Thriller  2019 Shiko tani
Vlersimi: 7.2
The Report (2019)
HD
IMDb: 7.2
119 min

Anëtari idealist i stafit të Senatit, Deniëll J. Xhons, i urdhëruar nga shefja e tij për të drejtuar hetimin mbi programin e burgimit dhe marrjes në pyetje të CIA-s pas…

Country: