"Sean Anders"
HD Instant Family (2018) 2018 7.3
Instant Family (2018)
Instant Family (2018)

Instant Family (2018)

Dramë Komedi  2018 Shiko tani
Vlersimi: 7.3
Instant Family (2018)
HD
IMDb: 7.3
118 min

Një çift e gjen veten në situata të papritura kur ata marrin kujdestarinë e tre fëmijëve.

Country:
Genre: Dramë, Komedi
HD Daddy’s Home 2 (2017) 2017 6.0
Daddy’s Home 2 (2017)
Daddy’s Home 2 (2017)

Daddy’s Home 2 (2017)

Komedi  2017 Shiko tani
Vlersimi: 6.0
Daddy’s Home 2 (2017)
HD
IMDb: 6.0
100 min

Duke qenë se më në fund e pranuan ekzistencën e njëri-tjetrit, Bred dhe Dasti tani duhet të merren gjatë pushimeve me baballarët e tyre të bezdisshëm.

Country:
Genre: Komedi
HD Horrible Bosses 2 (2014) 2014 6.3
Horrible Bosses 2 (2014)
Horrible Bosses 2 (2014)

Horrible Bosses 2 (2014)

Komedi  2014 Shiko tani
Vlersimi: 6.3
Horrible Bosses 2 (2014)
HD
IMDb: 6.3
108 min

Të mërzitur duke u dhënë llogari njerëzve më lart, Niku, Dejli dhe Kërti vendosin të bëhen shefa të vetes duke hapur biznesin e tyre. Por një investitor i shkathët ua…

Country:
Genre: Komedi
HD That’s My Boy (2012) 2012 5.5
That’s My Boy (2012)
That’s My Boy (2012)

That’s My Boy (2012)

Komedi  2012 Shiko tani
Vlersimi: 5.5
That’s My Boy (2012)
HD
IMDb: 5.5
116 min

Kur Doni ishte adoleshent, pati një lidhje dashurie me mësuesen e tij nga e cila trashëgoi edhe një fëmijë. Pas shumë vitesh kur djali i tij, Tod, është rritur dhe…

Country:
Genre: Komedi
Sex Drive (2008)
HD
IMDb: 6.5
109 min

Një maturant udhëton përmes vendit me miqtë e tij më të mirë për t’u lidhur me një vajzë që njeh në internet.

Country:
HD Daddy’s Home (2015) 2015 6.2
Daddy’s Home (2015)
Daddy’s Home (2015)

Daddy’s Home (2015)

Komedi  2015 Shiko tani
Vlersimi: 6.2
Daddy’s Home (2015)
HD
IMDb: 6.2
96 min

Njerku, Bred Ueiteiker, është një prezantues radioje në përpjekje për t’i bërë fëmijët e gruas së tij ta duan atë dhe ta quajnë baba. Por planet e tij ngatërrohen kur…

Country:
Genre: Komedi