"Sean Ellis"
Cashback (2006)
HD
IMDb: 7.2
102 min

Pas një ndarje të dhimshëm, Ben zhvillon pagjumësin. Për të kaluar kohën, ai fillon punë në një supërmarket në turnin e natës, ku imagjinata e tij prej artisti zhvillohet pa…

Country:
Anthropoid (2016)
HD
IMDb: 7.2
120 min

Bazuar në historinë e jashtëzakonshme të vërtetë të operacionit Antropoid, misioni i luftës L.II.B për të vrarë drejtorin e SS, Reinhard Heidrik, arkitektin e Zgjidhjes Përfundimtare dhe njeriut të tretë…

HD Metro Manila (2013) 2013 7.6
Metro Manila (2013)
Metro Manila (2013)

Metro Manila (2013)

Aksion Dramë Krim Thriller  2013 Shiko tani
Vlersimi: 7.6
Metro Manila (2013)
HD
IMDb: 7.6
115 min

Në kërkim për një të ardhme më të mirë, Oskar Ramirez dhe familja e tij ikin nga fshati i tyre dhe shkojnë nw Manila. Por jeta në qytetin e madh nuk…

Country: ,