"Sean Olson"
F.R.E.D.I. (2018)
HD
IMDb: 5.0
90 min

Një robot inteligjent dhe i adhurueshëm vidhet nga një laborator kërkimor i fshehtë dhe gjendet nga një djalë 15 vjeçar, i quajtur Xhejms. A përbën ai rrezik për fëmijët?

Country:
HD Max Winslow and The House of Secrets (2019) 2019 4.7
Max Winslow and The House of Secrets (2019)
Max Winslow and The House of Secrets (2019)

Max Winslow and The House of Secrets (2019)

Familjar Sci-fi Thriller  2019 Shiko tani
Vlersimi: 4.7
Max Winslow and The House of Secrets (2019)
HD
IMDb: 4.7
98 min

Pesë adoleshencë garojnë për të fituar një rezidencë në pronësi të një miliarderi eksentrik. Nata merr një kthesë të errët kur ata mbeten bllokuar dhe detyrohen të përballen kundër një…

Country: