"Sean Penn"
HD Into the Wild (2007) 2007 8.1
Into the Wild (2007)
Into the Wild (2007)

Into the Wild (2007)

Aventurë Dramë  2007 Shiko tani
Vlersimi: 8.1
Into the Wild (2007)
HD
IMDb: 8.1
148 min

Pas diplomimit në Emory University, student i lartë dhe atleti Christopher McCandless braktis pasurinë e tij, të gjitha kursimet e tij prej 24.000 dollarë i jep për bamirësi Alaska për…

Country: