"Seong-soo Kim"
HD Running Wild (2006) 2006 6.3
Running Wild (2006)
Running Wild (2006)

Running Wild (2006)

Aksion Krim Thriller  2006 Shiko tani
Vlersimi: 6.3
Running Wild (2006)
HD
IMDb: 6.3
124 min

Jang është një detektiv i vrasjeve brenda familjeve dhe parapëlqen të jetë i dhunshëm me kriminelët. Ndërkohë që Oh është një persekutor i cili beson në rëndësinë e provave. Pas…

Country: