"Seree Phongnithi"
HD Art of the Devil 2 (2005) 2005 5.9
Art of the Devil 2 (2005)
Art of the Devil 2 (2005)

Art of the Devil 2 (2005)

Fantazi Horror  2005 Shiko tani
Vlersimi: 5.9
Art of the Devil 2 (2005)
HD
IMDb: 5.9
100 min

Një grup shokësh ribashkohen pas disa viteve, kur njëri nga ta kishte bërë vetëvrasje ata do gjinden ne pozite të çuditshme kur errësira do bie mbi ta dhe gjërat misterioze…

Country:
Genre: Fantazi, Horror