"Sergey Mokritskiy"
HD Battle for Sevastopol (2015) 2015 7.1
Battle for Sevastopol (2015)
Battle for Sevastopol (2015)

Battle for Sevastopol (2015)

Dramë Luftë Romancë  2015 Shiko tani
Vlersimi: 7.1
Battle for Sevastopol (2015)
HD
IMDb: 7.1
110 min

Një ushtare ruse e sapo rekrutuar zbulon aftësitë e saj si snajperiste, dhe Komanda e Lartë Gjermane jep urdhër për ta ekzekutuar me çdo kusht.

Country: ,