"Sergio Castellitto"
HD Twice Born (2012) 2012 7.4
Twice Born (2012)
Twice Born (2012)

Twice Born (2012)

Dramë Luftë Romancë  2012 Shiko tani
Vlersimi: 7.4
Twice Born (2012)
HD
IMDb: 7.4
127 min

Filmi është rreth luftës së Bosnjes… të bësh gjithçka për dashurinë, madje edhe ta lësh atë të shkojë. Është rreth një vajze që e do dhe e humb dashurinë e…

Country: ,