"Sergio Corbucci"
Who Finds a Friend Finds a Treasure (2020) 1981 7.2
Who Finds a Friend Finds a Treasure (2020)
Who Finds a Friend Finds a Treasure (2020)

Who Finds a Friend Finds a Treasure (2020)

Aksion Aventurë Komedi  1981 Shiko tani
Vlersimi: 7.2
Who Finds a Friend Finds a Treasure (2020)
IMDb: 7.2
108 min

Në një ishull të vogë në Oqeanin Paqësor, Alan dhe Çarli përpiqen të gjejnë një thesar lufte të lënë pas nga ushtria japoneze gjatë Luftës së Dytë Botërore.

Country: ,
HD Odds and Evens (1978) 1978 7.3
Odds and Evens (1978)
Odds and Evens (1978)

Odds and Evens (1978)

Komedi Krim  1978 Shiko tani
Vlersimi: 7.3
Odds and Evens (1978)
HD
IMDb: 7.3
109 min

Një toger marine merr vëllain e tij, një ish-kumarxhi, për ta ndihmuar të mbyllë një kazino të jashtëligjshme në një jaht pranë Majemit, pronari i së cilës manipulon lojërat në…

Country: ,
Genre: Komedi, Krim