"Sergio G. Sánchez"
Marrowbone (2017)
HD
IMDb: 6.7
110 min

Një djalë i ri, dy vëllezërit dhe motra e tij më të vegjël, të cilët mbajnë sekret vdekjen e nënës së tyre të dashur për të qëndruar së bashku, torturohen…

Country: ,