"Sergio Leone"
HD The Good, the Bad and the Ugly (1966) 1966 8.8
The Good, the Bad and the Ugly (1966)
The Good, the Bad and the Ugly (1966)

The Good, the Bad and the Ugly (1966)

Western  1966 Shiko tani
Vlersimi: 8.8
The Good, the Bad and the Ugly (1966)
HD
IMDb: 8.8
178 min

I miri, I keqi, dhe I shemtuari! Ngjarja e filmit zhvillohet në vitin 1862 gjatë luftës qytetare Amerikane ku bëhet fjalë për tre burra që janë në kërkim të një…

Genre: Western
HD For a Few Dollars More (1965) 1965 8.3
For a Few Dollars More (1965)
For a Few Dollars More (1965)

For a Few Dollars More (1965)

Western  1965 Shiko tani
Vlersimi: 8.3
For a Few Dollars More (1965)
HD
IMDb: 8.3
132 min

Dy gjuetarë shpërblimesh me të njëjtin qëllim bashkëpunojnë për të kapur një kriminel të rrezikshëm.

Genre: Western
HD Once Upon a Time in the West (1968) 1968 8.5
Once Upon a Time in the West (1968)
Once Upon a Time in the West (1968)

Once Upon a Time in the West (1968)

Western  1968 Shiko tani
Vlersimi: 8.5
Once Upon a Time in the West (1968)
HD
IMDb: 8.5
165 min

Historia epike një të huaj misterioze , i cili fatketsisht duhet të mbroj një grua të bukur nga një vrasës i pa mëshirshëm i cili punon në hekurudha.

Country: ,
Genre: Western
HD Once Upon a Time in America (1984) 1984 8.4
Once Upon a Time in America (1984)
Once Upon a Time in America (1984)

Once Upon a Time in America (1984)

Dramë Krim  1984 Shiko tani
Vlersimi: 8.4
Once Upon a Time in America (1984)
HD
IMDb: 8.4
229 min

Në një kohë të ndaluar një gangster çifut kthehet në Manhatanin lindor pas 30 vitesh ku duhet të përballet me fantazmat dhe pendimet e së shkuarës.

Country: ,
Genre: Dramë, Krim