"Sevé Schelenz"
HD Peelers (2016) 2016 4.0
Peelers (2016)
Peelers (2016)

Peelers (2016)

Horror  2016 Shiko tani
Vlersimi: 4.0
Peelers (2016)
HD
IMDb: 4.0
95 min

Pronarja e një lokali striptistesh, gjatë natës së mbylljes, duhet të mbrojë jetën e saj, striptistet dhe lokalin nga një grup njerëzish të dhunshëm, të infektuar. E gjithë ngjarja është…

Country:
Genre: Horror