"Shaad Ali"
HD Ok Jaanu (2017) 2017 5.2
Ok Jaanu (2017)
Ok Jaanu (2017)

Ok Jaanu (2017)

Dramë Romancë  2017 Shiko tani
Vlersimi: 5.2
Ok Jaanu (2017)
HD
IMDb: 5.2
135 min

Adi dhe Tara shkojnë në Mumbai për të ndjekur ëndrrat e tyre. Një takim i rastësishëm nxit shkëndijat e një romance deri në momentin kur karrierat e tyre i ndajnë….

Country: