"Shahin Sean Solimon"
HD Sinbad: The Fifth Voyage (2014) 2014 5.2
Sinbad: The Fifth Voyage (2014)
Sinbad: The Fifth Voyage (2014)

Sinbad: The Fifth Voyage (2014)

Aksion Aventurë Fantazi  2014 Shiko tani
Vlersimi: 5.2
Sinbad: The Fifth Voyage (2014)
HD
IMDb: 5.2
89 min

Kur bija e Sulltanit rrëmbehet nga një magjistar i errët, Sinbad merr përsipër të udhëtojë përmes një shkretëtire të mbushur me krijesa magjike dhe të shpëtojë të bijën e Sulltanit.

Country: