"Shakir Khan"
HD Ishq Ke Parindey (2015) 2015 7.2
Ishq Ke Parindey (2015)
Ishq Ke Parindey (2015)

Ishq Ke Parindey (2015)

Muzikë Romancë  2015 Shiko tani
Vlersimi: 7.2
Ishq Ke Parindey (2015)
HD
IMDb: 7.2
120 min

Dy të dashuruar, një nga Pakistani dhe tjetri nga India, përballen me ndërhyrjen e burrit që i ka gjetur familja vajzës dhe bandës që drejtohet nga vëllai i djalit.

Country: