"Shakun Batra"
HD Kapoor & Sons (2016) 2016 7.7
Kapoor & Sons (2016)
Kapoor & Sons (2016)

Kapoor & Sons (2016)

Dramë Komedi Romancë  2016 Shiko tani
Vlersimi: 7.7
Kapoor & Sons (2016)
HD
IMDb: 7.7
132 min

Një histori që rrotullohet rreth 2 vëllezërve që vizitojnë familjen e tyre dhe zbulojnë se martesa prindërve të tyre është në prag të kolapsit, familja është duke kaluar nëpër një…

Country: