"Shana Feste"
HD Endless Love 2014 6.3
Endless Love
Endless Love

Endless Love

Dramë Romancë  2014 Shiko tani
Vlersimi: 6.3
Endless Love
HD
IMDb: 6.3
104 min

Dy të rinj, Xhejni dhe Dejvi, dashurohen. Por pasioni i tyre do të përballet me mospëlqimin e prindërve të Xhejnit, që mundohen t’i ndajnë. Dhe kjo do të ketë pasoja…

Country: