"Shane Acker"
9 (2009)
HD
IMDb: 7.1
79 min

Pas një beteje apokaliptike midis njerëzve dhe robotëve, bota është shkatërruar dhe në të nuk ka asnjë jetë njerëzore. Një loder me emrin 9 zgjohet në botën e shkatërruar dhe…

Country: