"Sharon Maguire"
Godmothered (2020)
HD
IMDb: 6.2
110 min

Një ndrikull e re zanash e papërvojë niset për të treguar aftësitë e saja, pasi gjen një vajzë, kërkesa e së cilës për ndihmë i’u mohua…

Country:
Bridget Jones’s Baby (2016) 2016 6.5
Bridget Jones’s Baby (2016)
Bridget Jones’s Baby (2016)

Bridget Jones’s Baby (2016)

Komedi Romancë  2016 Shiko tani
Vlersimi: 6.5
Bridget Jones’s Baby (2016)
IMDb: 6.5
123 min

Përqendrimi i Brixhit në jetën e saj si beqare dhe në profesionin e saj ndërpritet kur ajo mbetet shtatzëne, por me një problem… ajo ishte vetëm 50 % e sigurt…

Country: , , ,