"Sheng Ding"
HD A Better Tomorrow (2018) 2018 5.0
A Better Tomorrow (2018)
A Better Tomorrow (2018)

A Better Tomorrow (2018)

Aksion Dramë Krim  2018 Shiko tani
Vlersimi: 5.0
A Better Tomorrow (2018)
HD
IMDb: 5.0
114 min

Ky film tregon udhëtimin e një ish-kontrabandisti, i cili po përpiqet të nisë jetën nga e para dhe të ndreqë marrëdhëniet e tij me vëllanë pas lirimit nga burgu.

Country:
Genre: Aksion, Dramë, Krim
HD Little Big Soldier (2010) 2010 6.9
Little Big Soldier (2010)
Little Big Soldier (2010)

Little Big Soldier (2010)

Aksion Aventurë Komedi  2010 Shiko tani
Vlersimi: 6.9
Little Big Soldier (2010)
HD
IMDb: 6.9
96 min

Është një nga kohërat më të errëta në Kinë. Batalionet të Liangut dhe Ueit përplasen në një masakër që zgjat nga agimi në muzg. Vetëm dy burra mbeten gjallë, një…

Country: ,
HD Railroad Tigers (2016) 2016 5.8
Railroad Tigers (2016)
Railroad Tigers (2016)

Railroad Tigers (2016)

Aksion Komedi Luftë  2016 Shiko tani
Vlersimi: 5.8
Railroad Tigers (2016)
HD
IMDb: 5.8
124 min

Një grup mirëmbajtësish hekurudhe nisen me një mision sa të rrezikshëm dhe aventurier për të shpëtuar vendin nga japonezët, në Kinën e vitit 1941.

Country:
HD The Underdog Knight (2008) 2008 6.1
The Underdog Knight (2008)
The Underdog Knight (2008)

The Underdog Knight (2008)

Aksion Komedi  2008 Shiko tani
Vlersimi: 6.1
The Underdog Knight (2008)
HD
IMDb: 6.1
95 min

Lao San është një veteran i ri, shumë i aftë në KungFu, por jo shumë i aftë me inteligjencën. Pasi u bë roje për një koleksionues të pasur, Lao San…

Country: ,
Genre: Aksion, Komedi
HD Underdog Knight 2 (2011) 2011 6.0
Underdog Knight 2 (2011)
Underdog Knight 2 (2011)

Underdog Knight 2 (2011)

Aksion  2011 Shiko tani
Vlersimi: 6.0
Underdog Knight 2 (2011)
HD
IMDb: 6.0
86 min

Lao San rikthehet për të luftuar krimin në qytet duke u përpjekur të parandalojë disa kriminelë mjaft të rrezikshëm, të cilët…

Country:
Genre: Aksion
HD Saving Mr. Wu (2015) 2015 6.7
Saving Mr. Wu (2015)
Saving Mr. Wu (2015)

Saving Mr. Wu (2015)

Aksion Dramë Krim Thriller  2015 Shiko tani
Vlersimi: 6.7
Saving Mr. Wu (2015)
HD
IMDb: 6.7
105 min

Bazuar në një histori të vërtetë të ndodhur në Kinë: Zoti Vu, një yll kinemaje në Hong Kong rrëmbehet nga gjashtë kriminelë të paparashikueshëm të maskuar si oficerë policie…

Country:
HD Police Story  (2013) 2013 6.1
Police Story (2013)
Police Story  (2013)

Police Story (2013)

Aksion Dramë Krim Thriller  2013 Shiko tani
Vlersimi: 6.1
Police Story (2013)
HD
IMDb: 6.1
110 min

Një njeri i cili kerkon hakmarrje pasi ka qenë një kohë të gjatë në burg, merr si peng një oficer të policisë, vajzen e tij, dhe një grup tjerë pengjesh…

Country: ,