"Sherry Hormann"
HD 3096 Days (2013) 2013 6.5
3096 Days (2013)
3096 Days (2013)

3096 Days (2013)

Dramë  2013 Shiko tani
Vlersimi: 6.5
3096 Days (2013)
HD
IMDb: 6.5
111 min

Një vajzë 10 vjeçare Austriake rrëmbehet dhe mbahet robë për tetë vite të tëra, filmi është bazuar në rastin e vërtet mbi robërin e Natascha Kampusch.

Country:
Genre: Dramë
HD Desert Flower (2009) 2009 7.4
Desert Flower (2009)
Desert Flower (2009)

Desert Flower (2009)

Dramë  2009 Shiko tani
Vlersimi: 7.4
Desert Flower (2009)
HD
IMDb: 7.4
120 min

Historia e Uaris Dirie është një dëshmi e jashtëzakonshme. Jeta e saj është e mbushur plot me momente të dhimbshme por edhe me momente lumturie e suksesi që e sollën…

Country: , , ,
Genre: Dramë