"Shin-yeon Won"
HD The Battle: Roar to Victory (2019) 2019 5.7
The Battle: Roar to Victory (2019)
The Battle: Roar to Victory (2019)

The Battle: Roar to Victory (2019)

Aksion Dramë Histori Luftë  2019 Shiko tani
Vlersimi: 5.7
The Battle: Roar to Victory (2019)
HD
IMDb: 5.7
135 min

Gjatë një periudhe 4 ditore, zhvillohet një betejë e ashpër midis milicisë koreane dhe forcave japoneze imperialiste në Mançuri të Kinës. Milicia përfshin një mjeshtër shpatë dhe një qitës të…

Country: ,
HD Memoir of a Murderer (2017) 2017 7.1
Memoir of a Murderer (2017)
Memoir of a Murderer (2017)

Memoir of a Murderer (2017)

Aksion Krim Thriller  2017 Shiko tani
Vlersimi: 7.1
Memoir of a Murderer (2017)
HD
IMDb: 7.1
118 min

17 vjet pas vrasjes së fundit, kur demenca filloi të prek një vrasës të vjetër, ai përplaset me një djalosh të ri dhe kupton që në qytetin e tij jetojnë…

Country:
HD The Suspect (2013) 2013 6.9
The Suspect (2013)
The Suspect (2013)

The Suspect (2013)

Aksion Thriller  2013 Shiko tani
Vlersimi: 6.9
The Suspect (2013)
HD
IMDb: 6.9
137 min

Dong-cheol, dikur agjent i forcave speciale në Korenë e Veriut,punon si shefer i një kryetari grupi. Por nuk zgjat shumë dhe ai behet i dyshuar për vrasjen a tij. Duke…

Country: