"Shin'ichirô Ueda"
HD One Cut of the Dead (2017) 2017 7.7
One Cut of the Dead (2017)
One Cut of the Dead (2017)

One Cut of the Dead (2017)

Aksion Horror Komedi  2017 Shiko tani
Vlersimi: 7.7
One Cut of the Dead (2017)
HD
IMDb: 7.7
96 min

Gjërat shkojnë keq për një regjisor të dorës së dytë dhe grupin e filmimit ndërkohë që po xhirojnë një film horror me buxhet të ulët në një ndërtesë të braktisur…

Country: