"Shin'ichirô Ushijima"
HD I Want to Eat Your Pancreas (2018) 2018 7.9
I Want to Eat Your Pancreas (2018)
I Want to Eat Your Pancreas (2018)

I Want to Eat Your Pancreas (2018)

Animuar Dramë Familjar  2018 Shiko tani
Vlersimi: 7.9
I Want to Eat Your Pancreas (2018)
HD
IMDb: 7.9
109 min

Një djalosh i ri bie në dashuri me shoqen e tij të klasës, e cila vuan nga një sëmundje e rëndë dhe nuk ka shumë kohë për të jetuar, ai…

Country: