"Shinji Higuchi"
HD Attack on Titan II: End of the World (2020) 2015 4.8
Attack on Titan II: End of the World (2020)
Attack on Titan II: End of the World (2020)

Attack on Titan II: End of the World (2020)

Aksion Dramë Fantazi Horror Sci-fi  2015 Shiko tani
Vlersimi: 4.8
Attack on Titan II: End of the World (2020)
HD
IMDb: 4.8
87 min

Një vazhdimësi e luftës ndërmjet Regjimentit Zbulues dhe Titanëve. Gjatë betejës, Eren Jaeger, një ushtar që lufton Titanët për hakmarrje, po zbulon një sekret të pabesueshëm që do e bëjë…

Country: ,
Attack on Titan (2015)
HD
IMDb: 5.1
98 min

Në një botë të pushtuar nga Titanët, Eren bashkohet me një legjion për të luftuar dhe vrarë Titanët që i vranë njerëzit e qytetit të tij.

Country: