"Shinsuke Sato"
Inuyashiki (2018)
HD
IMDb: 6.6
127 min

Inuyashiki Ichirou është një oficer 58 vjeçar mund të quhet i pafat pasi shoqëria dhe familja nuk e respektojnë.Për më tepër ai zbulon se është i sëmur me kancer dhe…

Country:
Bleach (2018)
HD
IMDb: 6.4
108 min

Një i ri gjimnazist mund të shohë fantazma si dhe shpirtra të këqij. Një korrëse shpirtrash i transferon pa dashur fuqitë e saj dhe ai e gjen veten duke luftuar…

Country:
HD Death Note: Light Up the New World (2016) 2016 5.8
Death Note: Light Up the New World (2016)
Death Note: Light Up the New World (2016)

Death Note: Light Up the New World (2016)

Fantazi Mister Thriller  2016 Shiko tani
Vlersimi: 5.8
Death Note: Light Up the New World (2016)
HD
IMDb: 5.8
135 min

Një përditësim i historisë së fletores që përdoret për të kryer vrasje.

Country:
I Am a Hero (2015) 2015 6.8
I Am a Hero (2015)
I Am a Hero (2015)

I Am a Hero (2015)

Aksion Fantazi Horror Sci-fi  2015 Shiko tani
Vlersimi: 6.8
I Am a Hero (2015)
IMDb: 6.8
126 min

Hideo Suzuki është një 35 vjeçar, asistent i mangave, që mundohet shumë që të jetë një hero në përditshmërinë e tij, duke u munduar që të pushtojë lexuesit me krijimin…

Country: