"Shintaro Shimosawa"
HD Misconduct (2016) 2016 5.3
Misconduct (2016)
Misconduct (2016)

Misconduct (2016)

Dramë Mister Thriller  2016 Shiko tani
Vlersimi: 5.3
Misconduct (2016)
HD
IMDb: 5.3
106 min

Kur një avokat ambicioz (Xhosh Duhejmël) e merr një rast të madh kundër një drejtuesi të fuqishëm dhe të pashpirt të një kompanie farmaceutike, shpejt ai e gjen veten të…

Country: