"Shivaji Lotan Patil"
HD 31st October (2015) 2015 5.9
31st October (2015)
31st October (2015)

31st October (2015)

Aksion Dramë Histori  2015 Shiko tani
Vlersimi: 5.9
31st October (2015)
HD
IMDb: 5.9
109 min

Një film rrëqethës mbi një familje Sike dhe peripecitë që heq ajo në një Delhi të pushtuar nga trazirat anti-Sike që lindën pas vrasjes së kryeministres së atëhershme, Indira Gandi.

Country: