"Shôjirô Nishimi"
MFKZ (2017)
HD
IMDb: 6.7
94 min

Anxhelino është vetëm një nga mijëra njerëzit që jetojnë në qytetin DMC. Por një aksident i papritur i shkaktuar nga një vajzë e bukur dhe misterioze, do të ndryshojë jetën…

Country: ,