"Shûsuke Kaneko"
HD Death Note: The Last Name (2006) 2006 7.2
Death Note: The Last Name (2006)
Death Note: The Last Name (2006)

Death Note: The Last Name (2006)

Fantazi Mister Thriller  2006 Shiko tani
Vlersimi: 7.2
Death Note: The Last Name (2006)
HD
IMDb: 7.2
141 min

Një adoleshent vendos që ta pastroje botën nga kriminelet pasi gjen një fletore me fuqi vrasëse.

Country: ,
Death Note (2006)
HD
IMDb: 7.7
126 min

Death Note pjesa 1: Një betejë midis dy mendjeve më të ndritura të botës fillon kur Light Yagami gjen “Bllokun e Vdekjes”, një bllok me fuqinë për të vrarë dhe…

Country: