"Simeon Halligan"
HD Habit (2017) 2017 6.0
Habit (2017)
Habit (2017)

Habit (2017)

Horror  2017 Shiko tani
Vlersimi: 6.0
Habit (2017)
HD
IMDb: 6.0
96 min

Ngjarjet zhvillohen në Maçesterin e vrenjtur me shi dhe errësirë, ku grabitqarët e fuqishëm ushqehen me të humburit dhe të vetmuarit.

Country:
Genre: Horror