"Simon Barrett"
V/H/S/2 (2013)
HD
IMDb: 6.0
96 min

Duke kërkuar për një student të humbur, dy hetues privatë hyjnë me forcë brenda shtëpisë së tij dhe gjejnë një koleksion videokasetash. Duke parë përmbajtjet e tmerrshme të secilës kasetë,…

Country: , ,
V/H/S/2 (2013)
HD
IMDb: 6.0
96 min

Duke kërkuar për një student të zhdukur, dy hetues privatë hyjne në shtëpinë e tij dhe zbulojne koleksionin e tij të kasetave VHS. Duke parë përmbajtjen të çdo kasete, ata…

Country: , ,