"Sion Sono"
Tag (2015)
HD
IMDb: 6.1
85 min

Jeta e një vajze shndërrohet në kaos pasi të gjithë rreth saj pësojnë një fat të tmerrshëm, ndërsa ajo vetë bëhet edhe më pak e sigurt se kush është dhe…

Country: