"Sofia Coppola"
HD On the Rocks (2020) 2020 6.5
On the Rocks (2020)
On the Rocks (2020)

On the Rocks (2020)

Aventurë Dramë Komedi  2020 Shiko tani
Vlersimi: 6.5
On the Rocks (2020)
HD
IMDb: 6.5
96 min

Pas shumë vitesh pa u parë, një nënë e re afrohet përsëri me babanë e saj, për të forcuar lidhjen e tyre si babë e bijë ata ndërmarrin një aventurë…

Country:
HD The Beguiled (2017) 2017 6.3
The Beguiled (2017)
The Beguiled (2017)

The Beguiled (2017)

Dramë Western  2017 Shiko tani
Vlersimi: 6.3
The Beguiled (2017)
HD
IMDb: 6.3
93 min

“Mashtrimi” : Mbërritja e papritur e një ushtari të plagosur të Unionit në një shkollë vajzash në Virxhinia gjatë Luftës Civile çon në xhelozi dhe tradhti…

Country:
Genre: Dramë, Western
HD The Bling Ring (2013) 2013 5.6
The Bling Ring (2013)
The Bling Ring (2013)

The Bling Ring (2013)

Dramë Krim  2013 Shiko tani
Vlersimi: 5.6
The Bling Ring (2013)
HD
IMDb: 5.6
90 min

I frymëzuar nga ngjarje të vërteta. Një grup adoleshentësh të fiksuar pas famës, Rebeka (drejtuesja), Marku, Niki, Semi dhe Kloi, të njohur si Rrethi i Bizhuterive, përdorin Internetin për të…

Country: , , , ,
Genre: Dramë, Krim
HD Lost in Translation (2003) 2003 7.7
Lost in Translation (2003)
Lost in Translation (2003)

Lost in Translation (2003)

Dramë Komedi Romancë  2003 Shiko tani
Vlersimi: 7.7
Lost in Translation (2003)
HD
IMDb: 7.7
102 min

Një yll kinemaje i shuar dhe një vajzë e re e lënë pas dore krijojnë një lidhje të pamundur pasi njihen në Tokio.

Country: ,