"Soi Cheang"
The Monkey King (2014)
HD
IMDb: 4.9
90 min

Historia e Sun Wukong një majmun mistrec i cili u krijua për t’i dhënë fund luftës midis demonëve dhe parajsës. Ai do të kalojë shumë pengesa nga më të ndryshmet…

Country: ,
HD The Monkey King 3 (2018) 2018 5.5
The Monkey King 3 (2018)
The Monkey King 3 (2018)

The Monkey King 3 (2018)

Aksion Aventurë Fantazi  2018 Shiko tani
Vlersimi: 5.5
The Monkey King 3 (2018)
HD
IMDb: 5.5
114 min

Një prift që udhëton për të përmbushur misionin e tij, bashkë me miqtë e tij, përfundojnë në një tokë të banuar vetëm nga femra.

Country: ,
HD The Monkey King 2 (2016) 2016 5.9
The Monkey King 2 (2016)
The Monkey King 2 (2016)

The Monkey King 2 (2016)

Aksion Aventurë Fantazi  2016 Shiko tani
Vlersimi: 5.9
The Monkey King 2 (2016)
HD
IMDb: 5.9
119 min

Mbreti Majmun: Fillimi i legjendës është një version i riimagjinuar i Hollivudit për nxjerrjen e Mbretit Majmun: Kërdia në pallatin e parajsës. Origjina dhe vendi i lindjes së historisë së…

Country: ,
HD Motorway (2012) 2012 5.9
Motorway (2012)
Motorway (2012)

Motorway (2012)

Aksion Krim  2012 Shiko tani
Vlersimi: 5.9
Motorway (2012)
HD
IMDb: 5.9
90 min

Një polic merr një veteran shofer për një përballje përfundimtare me vdekjen duke  e sfiduar atë ne rrugët e Hong Kong-ut.

Country:
Genre: Aksion, Krim
HD Kill Zone 2 (2015) 2015 6.8
Kill Zone 2 (2015)
Kill Zone 2 (2015)

Kill Zone 2 (2015)

Aksion Krim Thriller  2015 Shiko tani
Vlersimi: 6.8
Kill Zone 2 (2015)
HD
IMDb: 6.8
120 min

Kur polici Kit (Wu Jing) nga Hong Kongu zbulohet se ishte në një operacion të fshehtë, gangsteri që ai kërkonte të kapte e rrëmben dhe në shenjë hakmarrjeje e fut…

Country: ,