"Soo-youn Lee"
HD Bluebeard (2017) 2017 6.4
Bluebeard (2017)
Bluebeard (2017)

Bluebeard (2017)

Thriller  2017 Shiko tani
Vlersimi: 6.4
Bluebeard (2017)
HD
IMDb: 6.4
117 min

Doktor Sunghon dëgjon rrëfimin për një vrasje nga një fqinj i tij ndërkohë që ishte nën efektin e anestezisë dhe gjithçka ndryshon në jetën e tij.

Country:
Genre: Thriller