"Soumendra Padhi"
HD Budhia Singh: Born to Run (2016) 2016 7.8
Budhia Singh: Born to Run (2016)
Budhia Singh: Born to Run (2016)

Budhia Singh: Born to Run (2016)

Dramë  2016 Shiko tani
Vlersimi: 7.8
Budhia Singh: Born to Run (2016)
HD
IMDb: 7.8
112 min

Filmi është një biografi për Budia Singun, vrapuesin më të vogël të maratonës në botë, historia e të cilit ngjalli debat dhe inspirim në të gjithë botën.

Country:
Genre: Dramë