"Spike Brandt"
HD Tom and Jerry: Willy Wonka and the Chocolate Factory (2017) 2017 4.4
Tom and Jerry: Willy Wonka and the Chocolate Factory (2017)
Tom and Jerry: Willy Wonka and the Chocolate Factory (2017)

Tom and Jerry: Willy Wonka and the Chocolate Factory (2017)

Animuar Aventurë Familjar Komedi  2017 Shiko tani
Vlersimi: 4.4
Tom and Jerry: Willy Wonka and the Chocolate Factory (2017)
HD
IMDb: 4.4
79 min

Përralla klasike e Roald Dahl merr një kthesë moderne kur Tomi dhe Xherri hyjnë në botën e mahnitshme të Fabrikës së Çokollatës Uilli Uonka.

Country:
HD Tom and Jerry: Spy Quest (2015) 2015 6.1
Tom and Jerry: Spy Quest (2015)
Tom and Jerry: Spy Quest (2015)

Tom and Jerry: Spy Quest (2015)

Animuar Familjar Komedi  2015 Shiko tani
Vlersimi: 6.1
Tom and Jerry: Spy Quest (2015)
HD
IMDb: 6.1
72 min

Tomi dhe Xherri po kalonin nje dite te bukur ne plazh derisa erdhen Xhoni Kuest, Hadxhiu dhe Banditi. Ata duhet te ndohmojne qe te ndalojne nje ushtri me mace te…

Country: