"Stacie Passon"
HD We Have Always Lived in the Castle (2018) 2018 5.6
We Have Always Lived in the Castle (2018)
We Have Always Lived in the Castle (2018)

We Have Always Lived in the Castle (2018)

Dramë Mister Thriller  2018 Shiko tani
Vlersimi: 5.6
We Have Always Lived in the Castle (2018)
HD
IMDb: 5.6
90 min

Merikat, Konstanca dhe xhaxhai i tyre Xhulian jetonin në izolim pasi kishin përjetuar një tragjedi familjare gjashtë vjet më parë. Kur kushëriri Çarles kthehet për të vjedhur pasurinë e tyre,…

Country: