"Stanley Kubrick"
Spartacus (1960)
HD
IMDb: 7.9
197 min

Spartaku, me origjinë nga Trakia, lindur dhe rritur skllav, vazhdimisht rebelohet kundër autoriteteve që ka mbi krye. Megjithatë natyra e tij rebeluese e udhëheq në një tjetër drejtim, kur blihet…

Country:
HD 2001: A Space Odyssey (1968) 1968 8.3
2001: A Space Odyssey (1968)
2001: A Space Odyssey (1968)

2001: A Space Odyssey (1968)

Aventurë Mister Sci-fi  1968 Shiko tani
Vlersimi: 8.3
2001: A Space Odyssey (1968)
HD
IMDb: 8.3
149 min

Pasi zbulohet një artifakt misterioz i groposur nën sipërfaqen e Hënës, njerëzimi nis një kërkim për të gjetur origjinën e tij me ndihmën e një kompjuteri inteligjent H.A.L. 9000.

Country: ,
HD Barry Lyndon (1975) 1975 8.1
Barry Lyndon (1975)
Barry Lyndon (1975)

Barry Lyndon (1975)

Dramë Luftë Romancë  1975 Shiko tani
Vlersimi: 8.1
Barry Lyndon (1975)
HD
IMDb: 8.1
185 min

Një mashtrues irlandez fiton zemrën e një të veje të pasur dhe merr pozitën aristokratike të burrit të saj të vdekur në Anglinë e shekullit të 18-të.

Country: ,
HD A Clockwork Orange (1971) 1971 8.3
A Clockwork Orange (1971)
A Clockwork Orange (1971)

A Clockwork Orange (1971)

Dramë Sci-fi  1971 Shiko tani
Vlersimi: 8.3
A Clockwork Orange (1971)
HD
IMDb: 8.3
136 min

Kreu i një bande që punon për të kryer dhunë të çdo lloji, pasi lihet nga shokët e tij në duart e policisë, ai dënohet dhe burgoset, ndërkohë atij i…

Country: ,
Genre: Dramë, Sci-fi
HD Full Metal Jacket (1987) 1987 8.3
Full Metal Jacket (1987)
Full Metal Jacket (1987)

Full Metal Jacket (1987)

Dramë Luftë  1987 Shiko tani
Vlersimi: 8.3
Full Metal Jacket (1987)
HD
IMDb: 8.3
116 min

Jeta e disa të rinjve, të cilët futen në Kolegjin e Ushtarëve dhe më vonë transferohen në Vietnam. Një vëzhgim i një prej ushtarëve të Shteteve të Bashkuara të Amerikës,…

Country: ,
Genre: Dramë, Luftë
HD Eyes Wide Shut (1999) 1999 7.4
Eyes Wide Shut (1999)
Eyes Wide Shut (1999)

Eyes Wide Shut (1999)

Dramë Mister Thriller  1999 Shiko tani
Vlersimi: 7.4
Eyes Wide Shut (1999)
HD
IMDb: 7.4
159 min

Një doktor nga Nju Yorku, i cili është i martuar me një mirëmbajtëse artesh e shtyn veten në një odise te rrezikshme seksi dhe morali pasi gruaja e tij pranon…

Country: ,
HD The Shining (1980) 1980 8.4
The Shining (1980)
The Shining (1980)

The Shining (1980)

Horror Thriller  1980 Shiko tani
Vlersimi: 8.4
The Shining (1980)
HD
IMDb: 8.4
146 min

Një familje shkon në një hotel të izoluar në dimër ku një prezencë e keqe shpirti ndikon në dhunë mbi babain, ndërkohë djali i tij sheh parashikime të tmerrshme për…

Country: ,