"Staten Cousins Roe"
HD A Serial Killer’s Guide to Life (2019) 2019 4.9
A Serial Killer’s Guide to Life (2019)
A Serial Killer’s Guide to Life (2019)

A Serial Killer’s Guide to Life (2019)

Komedi Krim Thriller  2019 Shiko tani
Vlersimi: 4.9
A Serial Killer’s Guide to Life (2019)
HD
IMDb: 4.9
81 min

Louise Farnt eshte e fiksuar me boten e meditimit. Dhe kur ajo takon gurun jo dhe aq te shendetshme menderisht Val Stone, nje seri vrasjesh fillon te ndodhi.

Country: