"Stefan Ruzowitzky"
Patient Zero (2018)
HD
IMDb: 4.5
93 min

Pas një epidemie globale të pazakontë, shumica e njerëzimit kthehet në “Të Infektuar” të dhunshëm. Një njeri me aftësinë për të folur gjuhën e re të të Infektuarve, i udhëheq…

Country:
HD The Counterfeiters (2007) 2007 7.6
The Counterfeiters (2007)
The Counterfeiters (2007)

The Counterfeiters (2007)

Dramë Luftë  2007 Shiko tani
Vlersimi: 7.6
The Counterfeiters (2007)
HD
IMDb: 7.6
99 min

Falsifikuesit është historia e vërtetë e operacionit më të madh në historinë e falsifikimit, krijuar prej nazistëve në 1936 për të falsifikuar para. Salomon “Sally” Sorouitsch është mbreti i falsifikimeve….

Country: ,
Genre: Dramë, Luftë
HD Deadfall (2012) 2012 6.3
Deadfall (2012)
Deadfall (2012)

Deadfall (2012)

Dramë Krim Thriller  2012 Shiko tani
Vlersimi: 6.3
Deadfall (2012)
HD
IMDb: 6.3
95 min

Pas një grabitje të dështuar në një kazino pranë kufirit të akullt me Kanadanë, një Adisoni me motrën e tij Laisa (Eric Bana – Olivia Wilde) detyrohen të ndahen dhe…

Country: ,