"Stephen Cedars"
HD Snatchers (2019) 2019 5.6
Snatchers (2019)
Snatchers (2019)

Snatchers (2019)

Horror Komedi Sci-fi  2019 Shiko tani
Vlersimi: 5.6
Snatchers (2019)
HD
IMDb: 5.6
96 min

Një vajzë mbetet papritur shtatzënë brenda natës dhe më vonë mëson se ajo që ka në bark nuk janë qenie njerëzore por alienë që nuk kanë qëllime të mirë për…

Country: