"Stephen Chbosky"
HD Wonder (2017) 2017 8.0
Wonder (2017)
Wonder (2017)

Wonder (2017)

Dramë Familjar  2017 Shiko tani
Vlersimi: 8.0
Wonder (2017)
HD
IMDb: 8.0
113 min

Bazuar në bestsellerin e ‘New York Times’, ‘WONDER’ tregon historinë tepër frymëzuese dhe të ngrohtë të Ougust Pullman. Një djalë me dallime në fytyrë që hyn në klasën e pestë,…

Country: , ,
HD The Perks of Being a Wallflower (2012) 2012 8.0
The Perks of Being a Wallflower (2012)
The Perks of Being a Wallflower (2012)

The Perks of Being a Wallflower (2012)

Dramë  2012 Shiko tani
Vlersimi: 8.0
The Perks of Being a Wallflower (2012)
HD
IMDb: 8.0
103 min

Ngjarja e cila zhvillohet rreth një djali të mbyllur në vete (Çarli) që sapo ka filluar shkollën e mesme dhe ka vështirësi ne krijimin e shoqërisë, më në fund kupton…

Country:
Genre: Dramë