"Stephen Daldry"
Extremely Loud & Incredibly Close (2011) 2011 6.9
Extremely Loud & Incredibly Close (2011)
Extremely Loud & Incredibly Close (2011)

Extremely Loud & Incredibly Close (2011)

Dramë  2011 Shiko tani
Vlersimi: 6.9
Extremely Loud & Incredibly Close (2011)
IMDb: 6.9
129 min

Një djalë 9 vjeçar, shpikës amator, shkon në Nju Jork për të kërkuar drynin të cilin hap një çelës misterioz që i la babai, i cili vdiq në sulmet ndaj…

Country:
Genre: Dramë
Trash (2014)
HD
IMDb: 7.2
114 min

Tre djem në Brazil zbulojnë në grumbullimin e plehrave diçka për të cilën do të ndiqen nga policia dhe do të mundohen të bëjnë gjënë e duhur me të…

Country: , ,